Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-28@19:35:42 GMT

۵۰ حلقه چاه آب در البرز از مدار خارج شد/ ایجاد تنش آبی

تاریخ انتشار: ۹ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۰۴۸۷۹

۵۰ حلقه چاه آب در البرز از مدار خارج شد/ ایجاد تنش آبی

شهرام حافظ در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به علل قطعی چند ساعته آب در برخی نقاط کرج و شهرهای اقماری استان، گفت: از روز شنبه هفته جاری تاکنون قطعی برق در نقاطی از استان موجب شد که بیش از ۵۰ حلقه از چاه‌های شرکت آب و فاضلاب در شهرهای کمالشهر، ماهدشت، گرمدره، فردیس و محمدشهر و یا مناطقی از کرج به ویژه مهرشهر از مدار خارج شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه خروج چندین حلقه چاه از مدار موجب تنش آبی در برخی مناطق شهری استان البرز شده است، افزود: خاموشی و قطعی برق در این نقاط بدون اعلام قبلی بوده است به همین دلیل شرکت آب و فاضلاب استان البرز نتوانست از قبل برنامه ریزی برای این افت بار الکتریکی برق پیش بینی کند.

مدیر آبفای کرج با اشاره به اینکه افت جریان الکتریکی موجب سوختن تابلوهای برق برخی از چاه‌های آب شد، گفت: بروز این موارد در چند نقطه کرج و شهرهای اقماری مانند کمالشهر و ماهدشت و غیره موجب شد تا در مناطقی که با قطعی آب مواجه نبودند، ظرفیت آبی موجود در چاه‌ها یا تصفیه خانه‌ها را مدیریت کنیم تا برای آبرسانی به دیگر نقاط که با مشکل قطعی آب مواجه شدند از ظرفیت این منابع استفاده کنیم.

حافظ بیان کرد: در نقاطی مانند عظیمیه قطعی برق نداشتیم که بخواهد موجب خلل در کار چاه‌های آب شود اما به دلیل اعمال مدیریت تقسیم آب به نقاطی که با قطعی مواجه بودند، ابن موضوع موجب افت فشار آب در این منطقه از کرج شد.

وی با اشاره به اینکه از دو روز گذشته دمای هوا در شهر کرج افزایش یافته است، عنوان کرد: پیشینه دما در کرج به بیش از ۴۰ درجه رسید و این موجب افزایش مصرف برق و آب شده است.

مدیر آبفای کرج با اشاره به اینکه مردم باید در مصرف آب صرفه جویی کنند، گفت: در کنار آن به کولرهای آبی نیز مرتب سرکشی کنند که دچار مشکل نشوند و هدر رفت آب از کولرها صورت نگیرد.

کد خبر 4987096

منبع: مهر

کلیدواژه: شهر کرج قطعی برق قطعی آب ویروس کرونا شیراز بوشهر شیوع کرونا قزوین گرگان شهرکرد عید سعید قربان اقامه نماز جمعه ستاد مقابله با کرونا ازدواج بیرجند ماه محرم کرمانشاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۰۴۸۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فیلمی از برافراشته شدن بادبـان خورشیدی ناسا در فضا | علم تا کجا پیش می‌رود؟

پس از استقرار موفق «سیستم پیشرفته بادبان خورشیدی کامپوزیت» موسوم به ACS3 در مدار زمین، ناسا از باز شدن موفق بادبان ۸۰ مترمربعی این مدارگرد پیشرفته خبر داد.

به گزارش خبرآنلاین، ناسا اعلام کرد که مأموریت ACS3 (سرنام «سیستم پیشرفته بادبان خورشیدی کامپوزیت» که هفته گذشته با موشک الکترون از نیوزیلند به مدار کم‌ارتفاع زمین پرتاب شده بود، توانسته است با موفقیت بادبان خورشیدی خود را کامل بگشاید.

بادبان خورشیدی، پرده فلزی نازک، سبک و وسیعی است که با انعکاس نور، پیشرانش فراهم می‌کند. ذرات نور خورشیدی وقتی از سطح بادبان بازتاب می‌شوند، همانند توپی که به جسمی ساکن برخورد می‌کند، آن را در جهت مخالف هل می‌دهند و بدین‌ترتیب به بادبان خورشیدی نیرویی هرچند اندک وارد می‌کنند. اگر بتوان این نیروی اندک را در بازه زمانی طولانی‌مدتی مهار کرد، می‌توان بادبان (و محموله متصل به آن) را تا سرعت‌های بسیار زیادی شتاب داد و ازآنجایی‌که نور خورشید به رایگان و تا فاصله‌های بسیار دور در اختیار بادبان قرار می‌گیرد، می‌توان با استفاده از آن فضاپیمای فوق‌العاده کارآمدی ساخت.

تاکنون چندین آزمایش توسط ناسا، آژانس فضایی اروپا و آژانس فضایی ژاپن برای بررسی عملکرد بادبان‌های خورشیدی انجام شده و آزمایش ACS3 نیز گام مهمی از ادامه این فرآیند به شمار می‌رود. در این آزمایش که ناسا موفقیت آن را اعلام کرد، حدود ۲۵ دقیقه طول کشید تا بادبانی به ضلع ۹ متر و مساحت ۸۰ مترمربع در مدار زمین باز شود.

بنا به اعلام ناسا در صورت مساعدت هوا می‌توان این بادبان خورشیدی را از سطح زمین مشاهده کرد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • دستگاه های حمایتی از خسارت دیدگان سیل اخیر زرند حمایت کنند
  • تأمین آب ۴۱ آب‌نمای منطقه ۸ اصفهان از شبکه آبرسانی شهری نیست
  • فیلمی از برافراشته شدن بادبـان خورشیدی ناسا در فضا | علم تا کجا پیش می‌رود؟
  • واحد ۳ بخار نیروگاه نکا از مدار تولید خارج شد
  • سلامت دهان و دندان موجب سلامتی قسمت‌های مختلف بدن می‌شود
  • سلامت دهان و دندان موجب سلامتی قسمت‌های مختلف بدن
  • بر مدار تراشه؛ ریز اما قلب تکنولوژی
  • سلامت دهان و دندان موجب تقویت سلامتی در قسمت‌های مختلف بدن می‌شود
  • نفت در مدار رشد؟
  • تخریب جایگاه‌های غیرمجاز و غیر بهداشتی عرضه و کشتار دام در گلسار