Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندار کرج گفت: مشکل قطعی آب در منطقه ماهدشت قابل قبول نیست و اقداماتی در راستای مرتفع شدن این مشکل در دستور کار قرار گرفته است.

به گزارش خبرگزاری فارس از کرج، غفور قاسم پور، فرماندار کرج، در جلسه بررسی مشکل قطعی آب و برق مردم در شهر ماهدشت، پیشاپیش با تبریک فرا رسیدن دهه کرامت ، شرایط مهاجرت پذیری در شهرستان کرج را مورد اشاره قرار داد و گفت: هیچ شهری در کشور مانند کرج شاهد مهاجرت های بی رویه به مرکز شهرستان و شهرهای اقماری نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با بیان اینکه این جمعیت مهاجر نیازمند خدمات مناسب شهری هستند، افزود: افزایش سالانه مهاجرت ها به کلانشهر کرج کار برنامه ریزی مسئولان ، مدیران اجرایی و شهرداران را دشوار می سازد و در تمامی حوزه ها نارسایی هایی را به دنبال خواهد داشت. 

پیگیری افزایش  آب‌های سطحی استان یک متر مکعب در ثانیه

معاون استاندار با اشاره به اینکه کمبود آب موضوعی فرا استانی است، از پیگیری و مکاتبه  استاندار محترم با وزیر نیرو جهت افزایش سقف برداشت آب های سطحی از سدهای استان خبر داد و گفت: پیگیر اضافه شدن یک مترمکعب در ثانیه بر آب‌های سطحی استان هستیم و هم اکنون  نیز کمالشهر از آب‌های سطحی سد طالقان استفاده می کند.

قطعی‌های مکرر آب برای مردم پذیرفتنی نیست/ شرعی و قانونی باید پاسخگو باشید

فرماندار کرج در ادامه خطاب به مدیران شهرستانی که برای پاسخگویی به علت کم کاری در ارائه خدمات به مردم در این جلسه حضور داشتند، تصریح کرد: قطعی های مکرر  آب در شهرماهدشت قابل پذیرش نیست، شرعا و قانونا باید پاسخگو باشید و از سال قبل می بایست پیش بینی‌های لازم صورت می گرفت تا  امروز با  بحران قطعی آب در ماهدشت مواجه نشویم.

معاون استاندار با اشاره به جدیدترین بخشنامه ابلاغی گفت: تمام مدیران کلی که حکم خود را از وزیر دستگاه متبوع دریافت کرده اند باید پاسخگوی عملکردشان باشند. از این پس هر مدیرکم کاری باید به شخصه پاسخگوی کم کاری‌های خود به دستگاه‌های ذیربط باشد.

فرماندار کرج در ادامه گفت: مردم ماهدشت مردم صبوری هستند، مردم تحمل کمبود آب و قطعی‌های مکرر را ندارند  و همین مردم کم کاری های مسئولان را نمی پذیرند، بنابراین هر گونه کوتاهی در تامین این نیاز اولیه به ویژه انتقال آب سالم به مردم کار را برای متولیان امر خطیر تر می سازد. 

فرماندار کرج  بیان اینکه ۷۵ درصد آب شرب استان از چاه‌های زیر زمینی تامین می شود، افزود: این معضل اجتماعی باید با تدبیر و چاره اندیشی هر چه سریعتر برطرف گردد. 

معاون استاندار  با عنوان اینکه ناهماهنگی‌های بین مدیران آب منطقه ای پذیرفتنی نیست، گفت: بجز شهر ماهدشت در هیچ نقطه ای از کلانشهر کرج گزارش معضل قعطی آب گزارش نشده است.

معاون استاندار در ادامه بازه زمانی ۳ روزه را برای تکمیل ظرفیت منابع آبی  ۲۰ حلقه چاه آب در ماهدشت تعیین کرد. 

لزوم رعایت پروتکل های بهداشتی برای رسیدن به شرایط سفید

وی در بخش دیگری با تاکید بر ضرورت رعایت پروتکل های بهداشتی توسط ادارات و صنوف تاکید کرد: باید تلاش کنیم با پرهیز از تجمعات غیر ضروری وضعیت در حالت زرد مدیریت شود تا به مرحله سفید برسیم. 

عدم تحقق تعهدات تعاونی های مسکن مهرماهدشت توسط شهرداری پیگیری شود
فرماندار کرج گفت: عدم تعهد تعاونی‌های مسکن مهر ماهدشت به تعهدات شان موجب بروز نارضایتی‌هایی شده است و لذا شهردار ماهدشت باید در این رابطه بررسی های لازم را داشته باشد. 

وی ادامه داد: ساماندهی سگ‌های ولگرد،جمع اوری زباله‌ها و معضلات ایجاد شده توسط یک  واحد گاوداری در شهرماهدشت از دیگر دغدغه های مردمی است که باید مورد رسیدگی قرار گیرد. 

معاون استاندار همچنین با اشاره به اقدامات خوبی که در حلقه دره صورت گرفته است، گفت: امسال ۱۵ پروژه زیست محیطی در حلقه دره، مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت و برای اولین بار شاهد تغییرات چشمگیری در این منطقه خواهیم بود.
قاسم پور با بیان اینکه استاندار محترم حساسیت ویژه ای در بحث الاینده ها دارند ، گفت:  سنوات گذشته بوی نامطبوعی در این منطقه منتشر می شد اما اکنون هیچ نارضایتی نداریم و درهای حلقه دره باز است.

وی افزود: اخیرا بوی نامطبوعی نیز در محدوده ماهدشت منتشر می‌شود که باید بررسی کارشناسی صورت گیرد که مربوط به کجا است.

فرماندار کرج در پایان از برگزاری دومین جلسه پیگیری مشکلات ماهدشت در ماه آتی خبر داد و افزود: دغدغه ها و مطالبات مردم ماهدشت باید جدی و جهادی به ویژه در حوزه آب شرب بصورت تمام وقت و بسیار جدی مورد پیگیری قرار گیرد و مشکل مردم حل و فصل شود. 

اهم مصوبات این جلسه بدین شرح بود :

با هماهنگی شهرداری ماهدشت ظرف مدت یک ماه به کلیه واحدهای آلاینده توسط محیط زیست، تذکرات لازم  داده شود.( برخورد قانونی با واحدهای الاینده در محمدشهر و ماهدشت صورت گیرد. )
با هماهنگی مدیرعامل سازمان پسماند شهرداری کرج  نسبت به  انتقال و دفن اصولی و بهداشتی زباله های ماهدشت در حلقه دره اقدام شود. 
با اخذ مصوبه شورای ترافیک استان نسبت به تغییر دوربرگردان شهر ماهدشت اقدام شود.
روشنایی درمسیرهای تعیین شده شهر ماهدشت توسط اداره راهداری تامین شود.
شرکت آب منطقه ای ظرف مدت یک ماه نسبت به پلمپ چاه های غیرمجاز کشاورزی با هماهنگی دستگاه محترم قضایی اقدام کند.
دو حلقه چاه از سوی اداره آب به شهرداری کرج  جهت تامین آب مزارع کشاورزی ماهدشت اختصاص یابد.
مسدود سازی ورودی فاضلاب شهری ماهدشت ظرف یک هفته آینده توسط شرکت آبفا انجام گیرد.
معاونت فنی و عمرانی فرمانداری ظرف مدت یک ماه نسبت به لایروبی مسیر سیاه جوی در شهرهای محمدشهر – ماهدشت -  اقدام نموده و در محدوده‌های خارج از شهر نیز این اقدام توسط آب منطقه ای اقدام لازم صورت گیرد. 
نسبت به رفع معارضین در حوزه استحفاظی و محدوده قانونی هر یک از شهرهای اقماری توسط شهرداری‌ها اقدام لازم صورت گیرد. رفع معارض می بایست  با اخذ حکم قضایی و طی هماهنگی با معاون دادستان انجام شود و کلیه اقدامات درج در سوابق و پیگیری ها به فرمانداری کرج ارسال شود. 
ژنراتور جهت ورود ۲۰ حلقه چاه به مدار آب در شهرماهدشت – طی ۳ روز انجام شود.
مخازن جهت تامین آب در شهر ماهدشت - برای سال بعد پیش بینی شود. 

انتهای پیام/ج

منبع: فارس

کلیدواژه: آب کرج منطقه ماهدشت دستور کار معاون استاندار فرماندار کرج آب های سطحی شهر ماهدشت صورت گیرد حلقه دره آب منطقه قطعی آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۷۳۷۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حل دو مشکل اصلی در بزرگراه آزادگان | فاز دوم فتح-باغستان تا پایان شهریور افتتاح می شود

به گزارش همشهری آنلاین؛ آیین بهره برداری از پروژه «تحکیم بستر آسفالت بزرگراه آزادگان» و «تعریض و ایمن‌سازی کندروی شرقی این بزرگراه در تقاطع با بزرگراه شهید لشگری» صبح امروز -۸ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳- در قالب یکصد و هجدهمین پویش امید و افتخار با حضور هادی حق‌بین - معاون فنی و عمران شهرداری تهران، مهدی صداقتی - مدیرعامل سازمان مهندسی و عمران شهر تهران، محمدرضا پوریافر - شهردار منطقه ۲۱ و سید ابوالفضل موسوی‌پور - رییس پلیس راهور تهران بزرگ برگزار شد.

در این مراسم مهدی صداقتی، مدیرعامل سازمان مهندسی و عمران شهر تهران تاکید کرد: پروژه‌ای که امروز افتتاح می‌شود از نظر وسعت آنچنان ارقام بالایی ندارد اما واقعیت این است یک معضل بزرگ ترافیکی را حل کرده است همچنین این گلوگاه باعث پس زدن ترافیک به چند نقطه می شد و علاوه بر این موضوع این نقطه ناایمن بود که این ناایمنی ناشی از تنگ بودن مسیر در گذشته بوده است. این سه موضوع حدود ۳۰۰ میلیارد تومان برای شهرداری هزینه داشت.

صداقتی همچنین اشاره کرد که تحکیم بستر بزرگراه آزادگان به طول ۱۲ کیلومتر کار اثرگذاری دارد و بر باز شدن محور ترافیکی فتح به ابوسعید که دو کیلومتر طول دارد تاثیر بسزایی داشته است.

هادی حق‌بین، معاون فنی و عمران شهرداری تهران هم درخصوص جزییات افتتاح این پروژه گفت: ابعاد و بزرگی پروژه ها برای ما مهم نیست بلکه نیاز شهروندان و ایمنی شهر برای ما اهمیت دارد.

او با بیان اینکه پروژه امروز به لحاظ ابعاد جزو کوچک ترین پروژه هاست اما انجام آن ویژه و پیچیده بود، گفت: در منطقه ۲۱ تعداد پروژه هایی که در سال ۱۴۰۳ تعریف شده بزرگ مقیاس و اثرگذار است و ظرف ۶ ماه اول سال تکمیل فاز دوم فتح-باغستان را داریم.

معاون شهردار تهران در ادامه اشاره کرد: این تقاطع تاثیر فوق العاده زیادی بر کاهش ترافیک ورودی به آزادگان خواهد داشت. همچنین پروژه دیگری که برنامه ریزی شده و فاز تجهیز و عملیات اجرایی آن آغاز شده پروژه دوگاز است که سال ها متوقف مانده بود و فاز اول پروژه تا پایان سال تحویل شهروندان خواهد شد.

پوریافر، شهردار منطقه ۲۱ هم درباره جزییات این افتتاح گفت: این نقطه یکی از نقاطی بود که به چند دلیل ازجمله باریک بودن تقاطع باعث نارضایتی مردم به ویژه در ترافیک صبحگاهی می‌شد. درخواست پلیس حل و فصل این موضوع بود. نکته دیگر بحث ایمنی این نقطه بود که باعث اهمیت پروژه می‌شد.

شهردار منطقه ۲۱ با بیان اینکه پروژه چند سالی بود که‌ متوقف مانده و باعث نارضایتی مردم شده بود، اشاره کرد که با ورود معاونت فنی و مهندسی و همکاری منطقه و پلیس در کمترین زمان ممکن پروژه تقدیم مردم شد. معارض اصلی این پروژه مسائل ترافیکی بود.

کد خبر 847394 منبع: خبرگزاری شهر برچسب‌ها شهردارى تهران بزرگراه حمل و نقل شهری

دیگر خبرها

  • مشکل مجوزهای مالکان زمین تپه سیف جاجرود بررسی شد
  • بررسی مشکل مجوز‌های مالکان زمین «تپه سیف جاجرود» در کمیسیون اصل نود
  • مشکلات ۴۱۲ نقطه حادثه خیز پرتصادف مرتفع شد/ پیش‌بینی ۴ میلیون زائر برای اربعین امسال
  • مهدی دادرس: استقلال نمی تواند به محرومیت حسینی اعتراض کند!
  • ضرر ۴۰ میلیاردی صنایع قشم به دلیل قطعی برق
  • حل دو مشکل اصلی در بزرگراه آزادگان | فاز دوم فتح-باغستان تا پایان شهریور افتتاح می شود
  • حل دو مشکل اصلی در بزرگراه آزادگان | گره کور ترافیکی خروجی فتح باز شد
  • وضع برخی جاده‌های شرق اصفهان در بدترین شرایط است
  • همه باید دفاع جانانه و فداکارانه ای از احکام اسلام داشته باشیم
  • حل مشکل آب‌شرب روستاهای سیل‌زده در منطقه بلوچستان